Vijesti

Zelena čistka - jedan dan za zeleni okoliš

22.4.2017.

Na području Grada Kutine je provedena Zelena čistka kojom se Kutina osmu godinu zaredom pridružuje najvećoj volonterskoj akciji u svijetu pod nazivom "Jedan dan za čišći okoliš". Građani, volonteri su čistili divlja odlagališta na cijelom području Grada Kutine.

Više...

Prigodna čestitka

14.4.2017.

Više...

Održana 34. sjednica Vijeća Popovače

31.3.2017.

Popovačko Vijeće održalo je još jednu sjednicu, na kojoj se između ostalog našlo Izvješće o izvršenju prošlogodišnjeg Proračuna, te niz točaka koje se odnose na tvrtku EKO MOSLAVINA d.o.o., koja je i na popovačkom području zadužena za odvoz komunalnog otpada.

Popovački vijećnici su na ovoj sjednici imali prigodu doznati sve o poslovanju i aktivnostima u tvrtki EKO MOSLAVINA d.o.o., koja na području tog Grada skrbi o odvozu i odlaganju komunalnog otpada. O svemu na tu temu izvijestio ih je direktor EKO MOSLAVINA d.o.o., Slavko Sokol.

 

Više...

Ministar Dobrović: Krenula provedba Plana gospodarenja otpadom, za reciklažna dvorišta 144,5 milijuna kuna

30.3.2017.

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike je, dana 29.03.2017.g., otvorilo prvi javni poziv za projekte iz područja gospodarenja otpadom koji će se sufinancirati EU sredstvima, i to za izgradnju reciklažnih dvorišta.

 

Više...

Održana 37. sjednica Općinskog vijeća Velika Ludina

16.3.2017.

Nakon usvajanja zapisnika sa prethodne sjednice Općinskog vijeća Velika Ludina i aktualnog sata u kojem je prihvaćeno Izvješće o radu Općinskog Načelnika Općine Velika Ludina između 36. i 37. sjednice Općinskog vijeća Općine V. Ludina, vijećnici Općine su na 37. sjednici Općinskog vijeća prihvatili dokumentacije EKO MOSLAVINA d.o.o. Kutina i to: ...

Više...